Wat onze klanten zeggen

We zijn pas onlangs begonnen met feedback vragen van onze klanten en partners. De lijst is nog niet lang, maar groeiend, en oprecht. U bent welkom om contact op te nemen met de onderstaande referenten om navraag over ons te doen. En natuurlijk bent u uitgenodigd om zelf met ons samen te werken en onze krachten en kwaliteiten te ontdekken.

Bas’ hulp was essentieel voor het openen van deuren naar de hoogste niveaus van de Hondurese overheid. Hij heeft persoonlijk besprekingen voor ons gehouden met de minister van defensie, de directeur van de nationale luchtvaartautoriteiten, en zelfs met de minister van presidentiële strategie. Bas heeft ook de sponsoring aangetrokken voor de financiering van het Hondurese deel van onze VintageAirRally. Hij is loyaal, betrouwbaar, en meertalig.
Sam Rutherford, eigenaar van www.prepare2go.com (Verenigd Koninkrijk en België).
Overheidsrelaties en sponsoring.
Bas heeft flinke hoeveelheden geld voor onze organisatie geworven. In de zestien jaar dat ik hem ken heeft zijn toewijding aan kinderen en aan sociale rechtvaardigheid nimmer aan kracht ingeboet. Bas is een leider met uitstekende organisatorische kwaliteiten, iemand die gerespecteerd wordt door iedereen die gedurende de jaren met hem gewerkt heeft. Hij heeft een reputatie van eerlijkheid en integriteit.
Directrice Anne Alleman (USA)
Fondswerving en operationeel advies voor ‘Hogar Suyapa’ in Honduras.
Dhr. Wiersma lost problemen op. Zijn geduld, doorzettingsvermogen en creativiteit bleven me verbazen. Hij wist altijd op welke mensen hij kon bouwen om problemen samen op te lossen. Met indrukwekkende precisie las hij mensen en situaties, om daarna het beste pad voorwaarts te bepalen. Dhr. Wiersma was in staat om vele verantwoordelijkheden, taken en deadlines tegelijkertijd in het oog te houden en alle nodige aandacht te schenken. Ik geef zonder enige terughoudendheid een krachtige aanbeveling om van zijn diensten gebruik te maken.
Voorzitter Elizabeth Williams (USA)
Interim Crisis Management voor ‘Proniño’ in Honduras.
Wanneer je enkele dagen of zelfs weken in een land doorbrengt, is het extreem belangrijk om samen te werken met een fixer die werkelijk elk probleem kan oplossen. Met Bas werken was een groot plezier. Hij kent de taal en het land uitstekend, spreekt perfect Engels en maakt op heel natuurlijke wijze contact met lokale mensen. Hij heeft een geweldig aura om zich heen hangen, waardoor iedereen zich bij hem op zijn gemak voelt.
Creatief Director Peter Hamelinck (Nederland)
Fixer voor een reclamecampagne met Cloudfactory in Honduras.
Mijn complimenten voor je professionele benadering, je bedrevenheid in het luisteren naar alle betrokken partijen met een open instelling, en je vermogen om neutraal je meningen te vormen.
Joel Castro, projectmanager
Studie naar het bepalen van tevredenheid onder koffieproducenten met ‘Co-Honducafé’, de grootste koffie-exporteur van Honduras
We hebben drie dagen met Bas samengewerkt in San Pedro Sula en ik heb enkel lof voor hem. Hij was zeer goed georganiseerd en had veel voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voordat wij aankwamen. In de afgelopen twintig jaar heb ik met veel lokale partners gewerkt in de regio. Sommige goed, sommige slecht, en sommige zo zo. Maar ik kan zonder twijfel zeggen dat Bas één van de beste partners is met wie ik ooit heb samengewerkt.
Thomas Nilsson.
Onderzoeksjournalistiek voor ‘Verdens Gang’ (de grootste krant van Noorwegen).
Bas was een fantastische lokale producent. Wij was zeer flexibiel en wist allerlei moeilijke situaties op te lossen (abrupte veranderingen in de planning, productieproblemen, routes…). Hij was ook erg goed in het leggen van contact met de Hondurese bevolking. Zij vonden het ook zichtbaar fijn om met hem samen te werken.
Director Robin de Puy (Nederland)
Lokale producent voor een reclamecampagne van Douwe Egberts in Honduras.
We were very pleased with Brayan, he is a guy who has a future as a producer. We are all very impressed. Brayan was always attentive, willing to help with whatever was needed and always with a smile. He is a quick learner, efficient, discreet and responsive.
Helena de Castro
producent van 'Somos Tantas', Brazilië

Honduras

Ruïnes van Copán